ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, σημαντικών παραγόντων των Ελληνικών Επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και μελών του ΣΕΒ και υπό την Αιγίδα του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, η Ημερίδα του New York College για το Coaching Στελεχών των Επιχειρήσεων.


10 September 2024
Παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, σημαντικών παραγόντων των Ελληνικών Επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και μελών του ΣΕΒ και υπό την Αιγίδα του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, η Ημερίδα του New York College για το Coaching Στελεχών των Επιχειρήσεων.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Coaching για Στελέχη Επιχειρήσεων. Η επόμενη ημέρα στην ηγεσία και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Προάγοντας την ανταγωνιστικότητα».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού.

Την Εκδήλωση άνοιξε ο Δρ. Χρήστος Διαμαντόπουλος, ο οποίος, καλωσόρισε τους Ομιλητές και έκανε μία σύντομη εισαγωγή αναφερόμενος στη θεματική της συζήτησης.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος μίλησε για την ιδιαίτερα υψηλή σημασία του coaching, αλλά και όλων των soft skills στο σημερινό περιβάλλον των επιχειρήσεων.

O Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κος Δημήτρης Παπαστεργίου

Εν συνεχεία το λόγο έλαβαν οι κ.κ Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και Συγγραφέας, Πρύτανης Εκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College,Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), Νάνσυ Μαλλέρου, Διεθνώς βραβευμένη Master Coach, Πρέσβειρα του Women Act και ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation), Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας (ΣΑΕΕ), Πρόεδρος Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε., Επίτιμος Πρόεδρος ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Founder and CEO, Foresight, Ξένια Κούρτογλου, ΜSc. Founder Focus Bari & Resilience Expert, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και Συγγραφέας, Πρύτανης Εκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ)

Νάνσυ Μαλλέρου, Διεθνώς βραβευμένη Master Coach, Πρέσβειρα του Women Act και ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation)

Όλοι οι Ομιλητές, ο κάθε ένας από το δικό του επιχειρησιακό και επαγγελματικό πεδίο, μίλησαν για την ηγεσία, το management, αλλά και την ανάγκη πλέον της εισαγωγής του coaching  στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων και των στελεχών τους.

Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος  Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και Επιχειρηματικότητας  (ΣΑΕΕ), Πρόεδρος  Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΠΕΤΣΙΑΒΑΣ Α.Ε., Επίτιμος Πρόεδρος  ΕλληνοΑμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

Στην Εκδήλωση έλαβε χώρα το “εναρκτήριο λάκτισμα” για το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Ομίλου, που φέρει τίτλο Corporate and Executive Coaching”, το οποίο και παρουσιάστηκε στο κοινό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον.

Εκτεταμένες αναφορές έγιναν στις συνεχόμενες μεταβολές στο χώρο της εργασίας και των επιχειρήσεων, στις αλλαγές που έχουν επέλθει αλλά και βρίσκονται σε εξέλιξη, και στην ιδιαίτερα αυξημένη ανάγκη που έχουν οι επιχειρήσεις για επαγγελματίες corporate and executive coaches.

Ξένια Κούρτογλου, ΜSc. Founder Focus Bari & Resilience Expert

Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Ομότιμη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας, Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, Founder and CEO, Foresight

Τη Συζήτηση συντόνισε με πολύ μεγάλη επιτυχία ο κ. Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ και Ενημέρωσης του ΣΕΒ.

Δημήτρης Βέργαδος, Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ και Ενημέρωσης του ΣΕΒ

Η Εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία σειρά ερωτήσεων που τέθηκαν από το κοινό προς τους Ομιλητές και τη δέσμευση εκ μέρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, να επαναλάβει ανάλογες δράσεις στο προσεχές μέλλον.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe