ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη του NEW YORK COLLEGE στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη


02 April 2018
Εκπαιδευτική επίσκεψη του NEW YORK COLLEGE στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών του New York College στο ξενοδοχείο ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

Το Capsis Hotel Thessaloniki, αποτελεί στις μέρες μας το μεγαλύτερο ξενοδοχείο πόλεως στη βόρεια Ελλάδα με ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα. Στα τέλη της δεκαετίας 1990, με συνεχή πνεύμα καινοτομίας η Λένα Καψή ιδρύει το Capsis Bristol Hotel στα Λαδάδικα, το πρώτο Βoutique Hotel στη Θεσσαλονίκη. Ο 21ος αιώνας βρίσκει τα Capsis Hotels σε ένα καινούργιο μονοπάτι. Εξελίσσονται σε ξενοδοχεία Τέχνης και Πολιτισμού. Έχοντας ήδη στο διάκοσμο των ξενοδοχείων κομμάτια τέχνης από την προσωπική συλλογή της Λένας Καψη, σήμερα η νέα γενιά των Capsis μεταμορφώνει τα ξενοδοχεία σε Gallery τέχνης και έκφρασης. Καλλιτέχνες εκθέτουν και φιλοτεχνούν στους χώρους μας και μεγάλες εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού φέρνουν ανθρώπους από όλο τον κόσμο πιο κοντά.

Έγινε ξενάγηση στους χώρους του ξενοδοχείου, όπου οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλες τις λειτουργίες, καθώς και ομιλίες-παρουσιάσεις από στελέχη του ξενοδοχείου σχετικά με το Μάρκετινγκ και τις Πωλήσεις του Ομίλου.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe