ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College Educational Group: Μεγαλοπρεπείς Αποφοιτήσεις με Διεθνές Αποτύπωμα για τους νέους επιστήμονες του Ομίλου σε Aθήνα και Θεσσαλονίκη


05 July 2024
New York College Educational Group: Μεγαλοπρεπείς Αποφοιτήσεις με Διεθνές Αποτύπωμα για τους νέους επιστήμονες του Ομίλου σε Aθήνα και Θεσσαλονίκη

Διεθνής αναγνώριση, εξωστρέφεια, ακαδημαϊκή αριστεία. Στόχοι ίσως για όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, σίγουρα όμως πολυετής πραγματικότητα για τον Όμιλο New York College που διακρίνεται για τις υψηλού κύρους διεθνείς συνεργασίες αλλά και τη δυναμική παρουσία του εκτός συνόρων. Οι τελετές αποφοίτησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποτύπωσαν πανηγυρικά αυτό το διεθνές στίγμα και σηματοδότησαν για τους νέους πτυχιούχους την αρχή της νέας τους ζωής. Με Bachelor, Master και PhD από κρατικά πανεπιστήμια της Αγγλίας, Γαλλίας και Αμερικής, οι απόφοιτοι του Ομίλου είναι πλέον έτοιμοι να προχωρήσουν στο μέλλον με τα καλύτερα εχέγγυα για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και προοπτικές για λαμπρή διεθνή καριέρα.

Τελετή Αποφοίτησης Αθήνας, Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος (ΕΓΣ) στη γειτονιά του NYC Athens Campus

Τελετή Αποφοίτησης Θεσσαλονίκης, Hyatt Regency Thessaloniki

Την Τετάρτη 03 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η Τελετή Αποφοίτησης του NYC Αθήνας στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, με φόντο την Ακρόπολη και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός και την Πέμπτη 04 Ιουλίου στο Hyatt Regency Thessaloniki, η Τελετή Αποφοίτησης του NYC Θεσσαλονίκης, παρουσία διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό χώρο.

 

Οι τελετές αποφοίτησης ξεκίνησαν με ομιλία του Kαθηγητή και συγγραφέα Δημήτρη Μπουραντά, Πρύτανη του New York College, Iδρυτή και πρ. Διευθυντή των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ο οποίος προέτρεψε τους αποφοίτους «να συνεχίσουν το ταξίδι τους για την δική τους Ιθάκη» κάνοντας όλα τα όνειρα τους πραγματικότητα!

PAN_0306

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου New York College (NYC), Ηλίας Φούτσης ευχόμενος στους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία τους παρότρυνε να παραμείνουν «ερωτευμένοι» με την γνώση, με την συνεχή εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη. «Η μάθηση» είπε κατά την διάρκεια της ομιλίας του. «είναι σαν την κωπηλασία. Αν σταματήσεις να κωπηλατείς τότε το νερό σε παρασύρει προς τα πίσω. Συνεχίστε λοιπόν να εκπαιδεύεστε και να μετεκπαιδεύεστε!»

Από αριστερά προς δεξιά: Δρ Βασίλης Σκιάνης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του NYC Αθήνας, Καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Francesca Cichello, Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνών Προγραμμάτων του State University of New York - Empire State University, Professor George Holmes Πρόεδρος και Πρύτανης του University of Bolton, Zubair Hanslot, Provost του University of Bolton, Aris Matthaiou, Assistant Vice Chancellor του University of Bolton, Professor Moussa Thioye, Dean of School of Administration & Communication, Dr. Isabelle Solé, Maître de Conférences, Διευθύντρια του Bachelor in Management Program του Πανεπιστημίου της Τουλούζης, Professor Jane Harrington, Vice Chancellor και Professor Vanessa Lemm, Pro Vice-Chancellor and Executive Dean του Πανεπιστημίου του Greenwich.

Τα πτυχία Bachelor και Master, που αποκτούν οι απόφοιτοι με σπουδές εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, απονεμήθηκαν από ακαδημαϊκούς εκπροσώπους των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων. Παρευρέθηκαν και συνεχάρησαν τους αποφοίτους οι: Francesca Cichello, Διευθύντρια του Τμήματος Διεθνών Προγραμμάτων του State University of New York - Empire State University, Professor Jane Harrington, Vice Chancellor και Professor Vanessa Lemm, Deputy Vice-Chancellor του Πανεπιστημίου του Greenwich, Professor George Holmes Πρόεδρος και Πρύτανης, Zubair Hanslot, Provost, Aris Matthaiou, Assistant Vice Chancellor του University of Bolton, Professor Moussa Thioye, Dean of School of Administration & Communication και Dr. Isabelle Solé, Maître de Conférences, Διευθύντρια του Bachelor in Management Program του Πανεπιστημίου της Τουλούζης.

 

Professor George Holmes Πρόεδρος και Πρύτανης του University of Bolton & Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου New York College (NYC)

Professor Jane Harrington, Vice Chancellor και Professor Vanessa Lemm, Pro Vice-Chancellor and Executive Dean του Πανεπιστημίου του Greenwich,  Δρ Βασίλης Σκιάνης, Ακαδημαϊκός Διευθυντής του NYC Αθήνας, Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου New York College (NYC)

Dr. Isabelle Solé, Maître de Conférences, Διευθύντρια του Bachelor in Management Program του Πανεπιστημίου της Τουλούζης, Ηλίας Φούτσης, Πρόεδρος και Ιδρυτής του Ομίλου New York College (NYC), Professor Moussa Thioye, Dean of School of Administration & Communication

Σταύρος Καλαφάτης, Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης (αριστερά), Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης (δεξιά), με τον Ηλία Φούτση, Πρόεδρο και Ιδρυτή του Ομίλου New York College (NYC)

David Saltiel, Αντιπρόεδρος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσου, Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Εβραϊκών Κοινοτήτων στην Ελλάδα και Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας Θεσσαλονίκης με τον Ηλία Φούτση, Πρόεδρο και Ιδρυτή του Ομίλου New York College (NYC)

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe