ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το New York College μέλος του Institute of Hospitality!


20 September 2024
Το New York College μέλος του Institute of Hospitality!

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι το New York College εντάχθηκε στο Institute of Hospitality, τον κορυφαίο διεθνή επαγγελματικό φορέα για τη βιομηχανία της φιλοξενίας. Το Institute of Hospitality υποστηρίζει την επαγγελματική εξέλιξη και την εκπαίδευση των στελεχών του κλάδου, προωθώντας τα υψηλότερα πρότυπα αριστείας και δεοντολογίας.

Ως μέλη του Ινστιτούτου, όλοι οι φοιτητές του New York College (ανεξαρτήτως κλάδου σπουδών) μπορούν πλέον να αποκτήσουν Student Membership και να απολαύσουν μοναδικά προνόμια που θα ενισχύσουν τις σπουδές και την καριέρα τους.

Τα οφέλη του Student Membership περιλαμβάνουν:

  • Δωρεάν πρόσβαση στη μοναδική ηλεκτρονική βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου μέσω της πλατφόρμας EBSCO
  • Τακτική ενημέρωση για τις τάσεις της βιομηχανίας, καθώς και πρόσβαση σε virtual και δια ζώσης εκδηλώσεις δικτύωσης και ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων (CPD events)
  • Διεύρυνση του επαγγελματικού τους δικτύου
  • Δωρεάν είσοδο στο Passion4Hospitality, το μεγαλύτερο συνέδριο φοιτητών φιλοξενίας και έκθεση καριέρας του Ηνωμένου Βασιλείου
  • Συμμετοχή στο δωρεάν mentoring πρόγραμμα, όπου οι φοιτητές θα συνδεθούν με έναν κορυφαίο επαγγελματία του κλάδου διεθνώς.
  • Πρόσβαση σε ευκαιρίες καριέρας και θέσεις εργασίας μέσω του Jobs Board
  • Δωρεάν συνδρομή στο Institute of Hospitality Magazine

Το New York College στοχεύει στη συνεχή διασύνδεση των φοιτητών του με την αγορά εργασίας, προάγοντας την αριστεία μέσω στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς. Μέσω αυτών των συνεργασιών, προσφέρουμε στους φοιτητές μας πρόσβαση σε εξειδικευμένα προγράμματα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενισχύσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες και να δικτυωθούν στον παγκόσμιο κλάδο της φιλοξενίας.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe