ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Συνεργασία του New York College με την Technogym Greece: Μια καινοτόμος εκπαιδευτική εμπειρία για τους φοιτητές Αθλητικών Σπουδών και Προπονητικής


23 October 2024
Συνεργασία του New York College με την Technogym Greece: Μια καινοτόμος εκπαιδευτική εμπειρία για τους φοιτητές Αθλητικών Σπουδών και Προπονητικής

Το New York College και το τμήμα Αθλητικών Επιστημών και Προπονητικής του Κολλεγίου, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με την Technogym Greece, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό και την κατασκευή high-end εξοπλισμού γυμναστικής και digital τεχνολογιών. Η συγκεκριμένη συνεργασία αναμένεται να αναβαθμίσει σημαντικά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φοιτητών του Τμήματος Αθλητικών Σπουδών και Προπονητικής και συγκεκριμένα του πτυχίου BSc (Hons) in Sports Sciences and Coaching σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Bolton- Greater Manchester, προσφέροντάς τους πρόσβαση στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της άσκησης και της ευεξίας.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι φοιτητές της ειδικότητας ΄΄Exercise, Health and Wellbeing΄΄ μέσω των μαθημάτων “Advanced Sports Coaching & Data Analysis” και “Exercise, Health and Wellbeing” θα έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν, χρησιμοποιώντας τα καινοτόμα συστήματα και digital εργαλεία της Technogym στο Technogym Experience Center στον Άλιμο, τα οποία θεωρούνται αιχμή της τεχνολογίας στον χώρο του αθλητισμού και της υγείας. Με τη χρήση αυτών των τεχνολογιών, οι φοιτητές θα μπορούν να αναλύουν δεδομένα, να σχεδιάζουν προπονητικά προγράμματα και να εφαρμόζουν επιστημονικές μεθόδους που βελτιώνουν την απόδοση και την υγεία.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια του New York College να προσφέρει στους φοιτητές του εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που συνδυάζει θεωρία και πράξη. Ακόμα, μέσω αυτής της σύμπραξης, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ειδικά σχεδιασμένα clinics από την Technogym Greece με ομιλητές που θα αναλύουν τις νέες τάσεις στον χώρο του fitness, της ευεξίας, της πρόληψης τραυματισμών και της μακροζωίας.

Η Technogym, με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο της αθλητικής τεχνολογίας και του wellness. Ο συνδυασμός του κορυφαίου εκπαιδευτικού προγράμματος του New York College και της καινοτόμου τεχνολογίας της Technogym δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για την εκπαίδευση της νέας γενιάς επαγγελματιών του αθλητισμού.

Η Technogym Greece ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.nyc.gr και www.technogym.com

Technogym Experience Center: Λ. Ποσειδώνος 77, Άλιμος.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe