ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Εκδήλωση με θέμα: "Σαλαμίς 2020 – 2500 χρόνια Ελευθερίας, Δημοκρατίας & Πολιτισμού" με κεντρικό ομιλητή τον Κυριάκο Μαριδάκη, Διευθυντή της Βασιλικής Οικογένειας του Ντουμπάι και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε.


04 October 2019
Εκδήλωση με θέμα:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα «Icarus» της Οργάνωσης AHEPA και την επίσημη υποστήριξη του New York College η Εκδήλωση με θέμα: «ΣΑΛΑΜΙΣ 2020 – 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τρίτη, 1 Οκτωβρίου στο auditorium του New York College με κεντρικό ομιλητή τον Κυριάκο Μαριδάκη, Διευθυντή της Βασιλικής Οικογένειας του Ντουμπάι και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε. και Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς.

Η Εκδήλωση αποτέλεσε μία αναφορά στην πολύχρονη συμβολή της Οργάνωσης AHEPA των Η.Π.Α. σχετικά με την προστασία, προβολή και ανάδειξη των ιστορικών και αρχαιολογικών μνημείων της Ναυμαχίας, από το αρχείο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς. 

O Πρόεδρος και Ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College με τον Κυριάκο Μαριδάκη, Διευθυντή της Βασιλικής Οικογένειας του Ντουμπάι και του Πρωθυπουργού των Η.Α.Ε. και Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς και τον  Δρ. Χρήστο Διαμαντόπουλο.

 

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe