ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Το Success Story του Κώστα Σπανουδάκη: Ένας Επιτυχημένος Απόφοιτος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του New York College


28 June 2024
Το Success Story του Κώστα Σπανουδάκη: Ένας Επιτυχημένος Απόφοιτος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του New York College

Ο Κώστας Σπανουδάκης, ένας ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αποτελεί άλλο ένα λαμπρό παράδειγμα επιτυχίας αποφοίτων του New York College. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία και οι καλλιτεχνικές του διακρίσεις έχουν αποδείξει την αξία του προγράμματος BA Hons Film Studies, που προσφέρεται σε συνεργασία με το Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο University of Greenwich.

Η Αρχή του Ταξιδιού

Από την ηλικία των 12 ετών, ο Κώστας είχε πάθος για τον κινηματογράφο. Αυτό το πάθος τον οδήγησε στο να σπουδάσει κινηματογράφο στο New York College, όπου ανέπτυξε περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές του στον τομέα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ο Κώστας δημιούργησε τρεις ταινίες μικρού μήκους, μία για κάθε έτος σπουδών του, δείχνοντας από νωρίς την αφοσίωσή και τη δημιουργικότητά του.

Επαγγελματική Πορεία

Ο Κώστας εργάζεται στην εταιρεία Fourthwall Productions, μια διακεκριμένη εταιρεία παραγωγής βίντεο, ταινιών και διαφημιστικών με έδρα την Αθήνα. Η εμπειρία του στην εταιρεία αυτή του έχει επιτρέψει να ενισχύσει τις επαγγελματικές του δεξιότητες και να συμμετάσχει σε διάφορα σημαντικά έργα.

 

Διακρίσεις και Συμμετοχές σε Φεστιβάλ

Ο Κώστας Σπανουδάκης έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του κινηματογράφου. Μέχρι στιγμής, έχει συμμετάσχει σε 9 φεστιβάλ κινηματογράφου, με την πιο σημαντική διάκριση να έρχεται από το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Η πτυχιακή του ταινία «Πώς να ανάψεις τσιγάρο χωρίς να καείς» κέρδισε το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και την ικανότητά του στη σκηνοθεσία.

Η Φιλμογραφία του Κώστα Σπανουδάκη

Η φιλμογραφία του Κώστα Σπανουδάκη περιλαμβάνει τρεις σημαντικές ταινίες μικρού μήκους:

  1. Ο Καμβάς (2022)
  2. Πώς να ανάψεις τσιγάρο χωρίς να καείς (2023)
  3. Δευτερόλεπτο 11 (2024)

Η πιο πρόσφατη ταινία του, «Δευτερόλεπτο 11», ολοκληρώθηκε φέτος και έχει ήδη αρχίσει να προσελκύει την προσοχή στον χώρο των φεστιβάλ.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe