ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το New York College συμμετέχει στο πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) ως ο μοναδικός εταίρος από Ελλάδα, μαζί με 4 εταίρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

NeutralSchools: Το New York College συμμετέχει στο πρόγραμμα NEUTRAL SCHOOLS (2022-1-ES01-KA220-SCH-000088781) ως ο μοναδικός εταίρος από Ελλάδα, μαζί με 4 εταίρους από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο και Αυστρία).
 
15 October 2024

Great News: Η μικρού μήκους ταινία των φοιτητών του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του New York College , με τίτλο «Ορειβασία», απέσπασε το βραβείο καλύτερης φοιτητικής ταινίας μικρού μήκους σε δύο διεθνή φεστιβάλ, το Alternative Film Festival (ALTFF) στο Τορόντο και το Greece International Film Festival (GIFF)!

Σκηνοθετημένη από τον Αντώνη Γκιαούρη (Tony Kris) και με σενάριο της Αγγελίνας Κοντοπρία, η ταινία αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία μιας 50χρονης γυναίκας, υποδυόμενη από την Βίκυ Κουλιανού, που αγωνίζεται για την επιμέλεια του γιου της, έναν ρόλο που ενσαρκώνει ο Νικόλαος Γαροφάλλου. Συμπρωταγωνιστεί η Σαλίνα Γαβαλά.
 
07 October 2024

Matthew Lodge, o Βρετανός Πρέσβης στην Ελλάδα, με τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Εκπαιδευτικού Ομίλου NEW YORK COLLEGE, κ. Η. Φούτση, στην ετήσια επίσημη εκδήλωση “Back-to-Business” του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με Επίτιμο Προσκεκλημένο τον Ευάγγελο Γ. Μυτιληναίο, Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της METLEN Energy & Metals. (Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, Σεπτέμβριος 2024).

07 October 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe