ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Το Success Story του Κώστα Σπανουδάκη: Ένας Επιτυχημένος Απόφοιτος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του New York College

Ο Κώστας Σπανουδάκης, ένας ταλαντούχος Έλληνας σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αποτελεί άλλο ένα λαμπρό παράδειγμα επιτυχίας αποφοίτων του New York College. Η επαγγελματική του σταδιοδρομία και οι καλλιτεχνικές του διακρίσεις έχουν αποδείξει την αξία του προγράμματος BA Hons Film Studies, που προσφέρεται σε συνεργασία με το Βρετανικό Κρατικό Πανεπιστήμιο University of Greenwich.

28 June 2024

Business Games από τους καθηγητές του Πανεπιστήμιου της Τουλούζης σε προπτυχιακούς φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων του New York College Αθήνας!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, Γάλλοι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Τουλούζης με την επικεφαλή τους Mme Isabelle Solé, συναντήθηκαν με το ακαδημαϊκό προσωπικό του προγράμματος και την κα Ευγενία Παυλάκου, Αssociate Dean και Head of Toulouse Programs και διοργάνωσαν ειδικά σχεδιασμένα Business Games για τους προπτυχιακούς φοιτητές του προγράμματος.

12 June 2024

Με μεγάλη υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η Ραφαέλα Μαρτίνεζ, 2ετής φοιτήτρια του προγράμματος Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής του New York College Αθήνας, διαπρέπει στον καλλιτεχνικό χώρο!

Συγχαρητήρια στην Ραφαέλα για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον 11ο Διαγωνισμό Ποίησης και Πεζόμορφου Στοχασμού του ΣΠΕΚ «Για την ερωτική ποίηση του Κωστή Παλαμά» με το έργο της “Ερωτική Επιστολή”. Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024, θα έχει την τιμή να βραβευθεί και να αναγνώσει απόσπασμα από το έργο της στο «7ο Πολιτιστικό Πανόραμα», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελλάδας, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της Περιφέρειας Αττικής.
 
11 June 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe