ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Νέα

Παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, σημαντικών παραγόντων των Ελληνικών Επιχειρήσεων, της ακαδημαϊκής κοινότητας και μελών του ΣΕΒ και υπό την Αιγίδα του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, η Ημερίδα του New York College για το Coaching Στελεχών των Επιχειρήσεων.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα του Eκπαιδευτικού Ομίλου Νew York College με θέμα: «Coaching για Στελέχη Επιχειρήσεων. Η επόμενη ημέρα στην ηγεσία και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού. Προάγοντας την ανταγωνιστικότητα». Η εκδήλωση έλαβε χώρα τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2024 στην κατάμεστη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσού.

10 September 2024

Η Εκπαιδευτική κοινότητα του New York College αποχαιρετά τον Νίκο Μιστριώτη

Με βαθιά λύπη αλλά και συγκίνηση ανακοινώνουμε ότι ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης, πολύτιμος φίλος, Αντιπρόεδρος και πρώην Διευθυντής της Σχολής Τουρισμού και Φιλοξενίας του New York College, Νίκος Μιστριώτης, δεν βρίσκεται πια κοντά μας.

06 September 2024

Η Διεθνής Οικονομική Ολυμπιάδα 2024, ο παγκόσμιος διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων για μαθητές Λυκείου, ολοκληρώθηκε στην Αρχαία Ολυμπία παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη και του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική, Χρίστου Δήμα. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με την χρυσή χορηγία του New York College και του University of New York in Prague, θυγατρικού μη κρατικού Πανεπιστημίου του Ομίλου NYC, και την επιμέλεια του εκτελεστικού διευθυντή της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας, κ. Αλέξανδρου Σκούρα.

Στις ιστορικές εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία πραγματοποιήθηκε φέτος ο Διεθνής Τελικός της Οικονομικής Ολυμπιάδας, που συγκέντρωσε τους 90 κορυφαίους μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από 18 χώρες, οι οποίοι διακρίθηκαν στις εθνικές τους Οικονομικές Ολυμπιάδες ανάμεσα από 97 χιλιάδες συμμετέχοντες. 

06 September 2024
NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe