• English
 • Ελληνικά
 • English
 • Ελληνικά

Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του NYC στοχεύει στην καθοδήγηση φοιτητών και αποφοίτων για να επιλέξουν την καλύτερη δυνατή σταδιοδρομία και ενθαρρύνει την επαγγελματική τους ανάπτυξη.

Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης παρέχει κατεύθυνση, υποστήριξη και συμβουλευτική σε όλους τους φοιτητές και τους αποφοίτους του NYC, οι οποίοι στοχεύουν στην έναρξη της σταδιοδρομίας τους ή στο να προχωρήσουν στο χώρο εργασίας τους σε ένα υψηλότερο επίπεδο, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ευκαιρίες καριέρας

Δείτε τον οδηγό σπουδών του NYC

 

Multimedia

View Carrer Office Image Slideshow: 

Υπηρεσίες Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης

Οι Υπηρεσίες του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης έχουν σχεδιαστεί για να αυξήσουν την απασχολησιμότητα των φοιτητών και των αποφοίτων του NYC, προσφέροντάς τους ένα ολοκληρωμένο μενού υπηρεσιών στήριξης:

 

Προσωπική Καθοδήγηση σε θέματα Απασχόλησης και Διαχείρισης Σταδιοδρομίας

Ως φοιτητής και απόφοιτος του New York College έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων θέσεων εργασίας, τάσεων της αγοράς εργασίας και στατιστικών στοιχείων, δια βίου μάθησης και πρακτικής. Μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν-προς-έναν συναντήσεις με εκπαιδευμένο  προσωπικό που θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να αναπτύξετε  τις ικανότητές σας αλλά και τις τεχνικές διαχείρισης της σταδιοδρομίας σας. Θα λάβετε επίσης καθοδήγηση σχετικά με το πώς να αναπτύξετε καινοτόμες ιδέες σε επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Εργαστήρια Σύνταξης Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής και Τεχνικών Συνεντεύξεων

Το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του NYC οργανώνει ατομικά και ομαδικά εργαστήρια σχετικά με το πώς μπορείτε να σχεδιάσετε ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό και μια συνοδευτική επιστολή, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τις πρώτες σας συνεντεύξεις. Τα εργαστήρια θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία δημιουργίας ενός βιογραφικού και συνοδευτικής επιστολής που θα αναδεικνύουν τις σχετικές δεξιότητες σας και αποτελεσματικά θα τοποθετούν  τις εμπειρίες σας για να καλύψουν τις ανάγκες του εργοδότη. Επιπλέον, θα έχετε μια εκτεταμένη πρακτική εμπειρία σε τεχνικές συνέντευξης.

Διαλέξεις και Σεμινάρια Καριέρας

Κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του NYC διοργανώνει διαλέξεις και σεμινάρια για τους φοιτητές και τους αποφοίτους. Επαγγελματίες από διάφορους τομείς προσφέρουν διαλέξεις και σεμινάρια συμπεριφοράς για τους φοιτητές, ώστε να μοιραστούν τις σχετικές πληροφορίες από την πολύχρονη εμπειρία τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μια εικόνα απο διάφορα επαγγέλματα.

Ετήσια Ημέρα Καρίερας

Μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που διοργανώνει  το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του NYC  είναι η ετήσια Ημέρα Καριέρας. Μεγάλες εταιρείες από την Ελλάδα και την Ευρώπη παρευρίσκονται στην Ημέρα Καριέρας, προκειμένου να πάρουν συνέντευξη από τους φοιτητές και τους αποφοίτους του Κολλεγίου με την προοπτική της συνεργασίας με αυτούς. Τα στατιστικά μας δείχνουν ότι η πλειοψηφία των συμμετεχόντων  σε αυτές τις διοργανώσεις τελικά καταλήγουν να εργάζονται σε μια εταιρεία με την οποία πέρασαν την διαδικασία συνεντεύξης.

Συνδέση με εργοδότες

Ως φοιτητής ή/και απόφοιτος του New York College μπορείς να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες δικτύωσης με άλλους αποφοίτους, καθώς και από τις εκτεταμένες συνδέσεις που διατηρούμε με επιχειρήσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Σας ενθαρρύνουμε να έρθετε σε επαφή με το Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης από την πρώτη κίολας μέρα σας στο New York College και να απολαύσετε τον πλούτο των υπηρεσιών απασχολησιμότητας που έχουμε να προσφέρουμε σε εσάς.

 

Οφέλη για τον Εργοδότη:

Προσλήψεις Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Φοιτητών

Tο Γραφείο Επαγγελματικής Αποκατάστασης του NYC επιτρέπει στους εργοδότες να εντοπίσουν και να προσλάβουν  ταλαντούχους φοιτητές όλο το χρόνο. Συνεργαζόμαστε με κάθε εργοδότη ξεχωριστά έτσι ώστε να προσαρμόσουμε μια στρατηγική προσέλκυσης των καλύτερων αποφοίτων για την εταιρεία τους. Μπορούμε:
 • Pre-screen applicants
 • Να προγραμματίσουμε συνεντεύξεις
 • Να οργανώσουμε συνεντεύξεις στις εγκαταστάσεις  μας
 • Να ανακοινώνουμε θέσεις εργασίας της εταιρείας σας στον πίνακα ανακοινώσεων μας
 • Να επικοινωνούμε θέσεις εργασίας της εταιρείας σας μέσω email σε  φοιτητές και αποφοίτους μας

Άλλοι τρόποι Δικτύωσης:

 • Εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις μας
 • Σεμινάρια και διαλέξεις
 • Συνεργασία με ομάδες φοιτητών
 • Φιλοξενία ενημερωτικών συναντήσεων στους φοιτητές του NYC
 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Φιλίτσα Αρβανίτη
Διευθύντρια Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης
Τηλ: (+30) 210 3225 961, Fax: (+30) 210 3233 337

Email: careeroffice@nyc.gr