ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

New York College: 5+1 λόγοι για Πανεπιστημιακές Σπουδές στις Αθλητικές Επιστήμες και την Προπονητική


13 March 2023
Athanasios Ch. Moustogiannis Ph.D. Sports Coaching Academic Coordinator New York College
New York College: 5+1 λόγοι για Πανεπιστημιακές Σπουδές στις Αθλητικές Επιστήμες και την Προπονητική

Οι σπουδές στην Αθλητική Επιστήμη και Προπονητική στο New York College of Athens μπορούν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων, όπως:

  1. Ποιοτική εκπαίδευση: Το New York College of Athens προσφέρει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας με διεθνή προοπτική, η οποία προετοιμάζει τους φοιτητές για μια καριέρα στην αθλητική επιστήμη και την προπονητική. Ορισμένα από τα μαθήματα που μπορεί να παρακολουθήσετε στο πρόγραμμά σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν:
  • Φυσιολογία της άσκησης: Αυτό το μάθημα θα καλύψει τις φυσιολογικές αντιδράσεις στην άσκηση και τον τρόπο με τον οποίο το σώμα προσαρμόζεται στην προπόνηση.
  • Εμβιομηχανική: Αυτό το μάθημα θα διερευνήσει τις αρχές της μηχανικής και της φυσικής όπως αυτές εφαρμόζονται στην ανθρώπινη κίνηση.
  • Αθλητική ψυχολογία: Αυτό το μάθημα θα εμβαθύνει στους ψυχολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση, όπως τα κίνητρα, το άγχος και η συγκέντρωση.
  • Διατροφή για αθλητές: Αυτό το μάθημα θα καλύψει τις αρχές της διατροφής και πώς μπορούν να εφαρμοστούν για τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.
  • Αρχές προπονητικής: Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει τις βασικές αρχές της προπονητικής, συμπεριλαμβανομένης της επικοινωνίας, της ηγεσίας και της δυναμικής της ομάδας.
  1. Έμπειρο διδακτικό προσωπικό: Το διδακτικό προσωπικό του New York College of Athens έχει εκτεταμένη εμπειρία στον αθλητικό κλάδο και προσφέρει στους σπουδαστές πλούσια γνώση και εμπειρία.
  2. Πρακτική εκπαίδευση: Οι σπουδαστές του New York College of Athens έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μέσω της πρακτικής άσκησης, των ερευνητικών προγραμμάτων και της εργασίας πεδίου.
  3. Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Οι σπουδές στο New York College of Athens μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, καθώς ο κλάδος του αθλητισμού αναπτύσσεται και υπάρχει μεγάλη ζήτηση για εξειδικευμένους επαγγελματίες.
  4. Δικτύωση: Το New York College of Athens διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο αποφοίτων, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τους φοιτητές να δημιουργήσουν διασυνδέσεις και να ανοίξουν νέες ευκαιρίες.
  5. Τοποθεσία: Το New York College βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στην πιο πράσινη και ιστορική γειτονιά της Αθήνας. Σπουδάζοντας αθλητική επιστήμη και προπονητική στη Νέα Υόρκη, θα πραγματοποιήσετε τα πρακτικά σας μαθήματα στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις όπως το Ολυμπιακό Στάδιο. Τέλος, η Αθήνα φιλοξενεί επίσης πολυάριθμους αθλητικούς συλλόγους και οργανώσεις, παρέχοντας στους φοιτητές πληθώρα ευκαιριών για δικτύωση και απόκτηση πρακτικής εμπειρίας.

Συνοψίζοντας, οι σπουδές Αθλητικής Επιστήμης και Προπονητικής στο New York College of Athens μπορούν να προσφέρουν στους φοιτητές ποιοτική εκπαίδευση, πρακτική εξάσκηση και πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε μια σπουδαία πόλη για τον αθλητισμό. Η κατάκτηση ενός πτυχίου στην αθλητική επιστήμη και προπονητική μπορεί να οδηγήσει σε μια  σταδιοδρομία που θα εργαστείτε με αθλητές σε όλα τα επίπεδα, από την ψυχαγωγία μέχρι την ελίτ.

NEWSLETTER
NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα νέα & τις εκδηλώσεις μας!

Unsubscribe